Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Borovets Hils
Боровец Хилс
България,Боровец
цени от 0лв. до 0лв.
Hotel Akvatonik
Хотел Акватоник
България,Велинград
цени от 90лв. до 250лв.

Как и на какъв принцип се показват офертите в 359hoteli.com?


Всяка новодобавена оферта на хотел,попада в блок "Хотели и туристически обекти в България", в началната страница на 359hoteli.com и в началната страница на населеното място, както и съответно попадат в своята категория в своя град.
Всяка оферта веднага след добавянето, започва да се показва в съответната категория за съответния град.


Как да добавя своя оферта - хотел, квартира, др.?


Преди да добавите своята оферта в сайта 359hoteli.com, прочетете внимателно “Условията за ползване“
Натиснете бутона разположен в горния десен ъгъл на сайта -  "Добави хотел" и попълнете формата, посочете снимки и изпратете. Офертата ще бъде прегледана от наш администратор и ако всичко е наред, ще бъде одобрена и публикувана в сайта.
Горещо ви препоръчваме да обявите вашите цени! Практиката и нашите статистики, показват че офертите без цени имат значително по-малко реални резервации.
И също не подценявайте снимките! Една добра снимка говори повече от доста текст.
Имайте в предвид че снимка №1 е водещата снимка, тази която се вижда когато посетителят все още не е влязал във вашата оферта, а е още в категорията .


Защо да се включите в 359hoteli.com?


359hoteli.com е български сайт, който предлага изключително изчерпателната информация за почивните и туристическите обекти в страната.
  Нашата мисия е: на първо място -  да популяризираме уникалните възможности и многообразието от красиви кътчета за туризъм в България. На второ, но не и по важност място - да  ви предоставим възможност да изберете най-подходящата според вашия вкус и възможности дестинация, както и помощна информация при планирането на вашата ваканция или работно пътуване.
 
  В 359hoteli.com ще откриете интерактивен каталог с включени над 3400 обекта за настаняване в България. За ваше улеснение те са разделени в удобни за навигация категории – хотели, вили, хижи, квартири и къщи. За да бъдем максимално полезни с информацията, която предлагаме, в сайта са приложени условията, цените, снимки и контактите на всички обекти. Чрез търсачката за хотели удобно можете да филтрирате резултатите според дестинацията, категорията на хотела, вида туризъм, който желаете или да откриете предпочитаното от вас място чрез ключова дума.

  В категорията „Топ-оферти” можете да разгледате най-изгодните  оферти за почивки в популярните български морски и планински курорти или да направите резервации в бизнес и спа хотели. Предоставяме ви информация за туристическите забележителности в цялата страна и за най-търсените дестинации в България. Интерактивната карта още по-лесно ще ви ориентира в избора на вашето райско кътче. За да сте в час с най-актуалното от сферата на туризма, може да се информирате от новинарското ни каре.


Как да коригирам информацията за автоматично добавен хотел, ако съм негов собственик?

 

Ако сте собственик на хотел или обект, автоматично добавен в базата данни на 359hoteli.com, и желаете да допълните или промените информацията, изпратете е-mail на нашите системни администратори на support@359hoteli.comНовини от туризма
Община Пловдив получи награда за „Водеща дестинация за културен и събитиен туризъм“ за 2020 година Община Пловдив получи награда за „Водеща дестинация за културен и събитиен туризъм“ за 202 ...
Опознайте отново България:  Величие на дивата природа в една от най-старите страни в Европа Опознайте отново България: Величие на дивата природа в една от най-старите страни в Европ ...
Страните се конкурират за привличането на дигитални номади Страните се конкурират за привличането на дигитални номади ...
Регатата „Кор Кароли“ отново стартира от Бургас нa 12.08 Регатата „Кор Кароли“ отново стартира от Бургас нa 12.08 ...
Туроператорът TUI затваря 166 обекта във Великобритания и Ирландия Туроператорът TUI затваря 166 обекта във Великобритания и Ирландия ...
Над 85% по-малко туристи ще посетят Южното Черноморие това лято Над 85% по-малко туристи ще посетят Южното Черноморие това лято ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.