Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Sheraton Sofia hotel Balkan
цени от 0лв. до 0лв.
Grand Hotel Varna
Гранд Хотел Варна
България,Св. Константин и Елена
цени от 0лв. до 0лв.

Вила Станчеви

Град: Албена
Адрес: "Орехите", ул. 1, № 2
Телефон: +359 89/9178936
Факс:
Общо легла: 12
  • единични стаи:
  • двойни стаи: 5
  • стаи с 3 и повече легла:
  • студия:
  • апартаменти:

Условия в комплекса

паркинг
 
Цена за стая
0лв. - 0лв.
OB - Нощувка

Допълнителна информация

Панорамна, амфитеатрално разположена, вилата разполага с голяма веранда със сенник и е с изглед към морето. Намира се на адрес: "Орехите", ул. 1, № 2, в непосредствена близост до пътя, свързващ Албена и Балчик в местността "Златна рибка" , на метри от спирката на автобуса. Вилата е разположена на 200 м. от широкият шесткилометров плаж защитен чрез дюните си, смятан за най-добрия по ивицата заради приятната температура на водата - 24° С /75° F и многобройните слънчеви дни. От вилата до плажа може да се стигне с автомобил, автобус, велосипед или пеш за кратко време. От терасите на втория и третия етаж се разкрива гледка към плажа на курорта "Албена" и към необятната синева на Черно море.

Разполагаме с пет двойни стаи с общо 12 легла, три общи санитарни възела с бани, кухня с готварска печка и хладилник и голяма трапезария с телевизор. Градината е засадена с плодови дръвчета, които заедно с лозите осигуряват сянка и прохлада в летните дни. В двора на вилата са обособени и две места за паркиране на леки автомобили. В близост до вилата се намират и два удобни магазина за хранителни стоки, разполагащи с голям брой различни артикули, както и един ресторант.

На 2 км. се намира курорта "Албена” предлагащ много спортни развлечения - уиндсърфинг, ветроходство, возене с бързоходна моторна лодка, летене с парашут, водно колело, водни ски, езда, боулинг, тенис, плажен волейбол и други. На около 7 километра се намира гр. Балчик. Един от най-забележителните и впечатляващи туристически обекти в града е архитектурния комплекс "Двореца", разполагащ с богата Ботаническа градина.

Първи етаж:

На първия етаж на вилата се намира тераса с маса, столове и външна мивка. Има външна стълба към втория етаж. Кухня, обзаведена с готварска печка, хладилник, скара, кафемашина, както и с всички необходими прибори за готвене и хранене. Тук е и трапезарията, разполагаща с удобна голяма маса и цветен телевизор.

Етажът е оборудван и със самостоятелен санитарен възел с баня.

Втори Етаж:

На втория етаж на вилата се намира голяма тераса с изглед към морето и курортен комплекс "Албена". Вътрешна стълба към третия етаж. На този етаж са обособени три стаи за почивка с отделни легла, като всяка една от стаите е оцветена в различен цвят.

Етажът е оборудван и със самостоятелен санитарен възел с баня

От терасата на втория етаж се открива неповторима гледка към плажа на курорта "Албена". Погледът се простира и навътре в морето, като при ясно време е възможно да се усети цялата красота на Черно море, а прохладният вятър да донесе до Вас аромата му.

Трети етаж:

На третия етаж се намира и малка, но много удобна тераса в посока към морето и "Албена". Връзката с другите етажи на вилата се осъществява чрез вътрешна вита стълба. На този етаж има две стаи за почивка оцветени в различни цветове.

На етажа също има и санитарен възел с баня.

От терасата на третия етаж се открива неповторим изглед към плажа на "Албена". Тъй като вилата е разположена високо, нищо не препречва погледа из околността.

Видян 1633 пъти


Новини от туризма
Собствениците на апартаменти и стаи за гости вече ще плащат патентен и туристически данък Собствениците на апартаменти и стаи за гости вече ще плащат патентен и туристически данък ...
Важен акцент е дигитализацията в туризма Важен акцент е дигитализацията в туризма ...
Последен ден търсят изгубените в Стара планина Последен ден търсят изгубените в Стара планина ...
Строят велоалея по Дунав, ще свързва Видин и Силистра Строят велоалея по Дунав, ще свързва Видин и Силистра ...
Държавата ще плати 15 млн. за реклама на туризма, но под условие Държавата ще плати 15 млн. за реклама на туризма, но под условие ...
Бургас отбелязва Световния ден на влажните зони Бургас отбелязва Световния ден на влажните зони ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.