Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Kempinski Hotel Grand Arena
цени от 371лв. до 0лв.
Hotel Orlovets
Хотел Орловец
България,Пампорово
цени от 100лв. до 150лв.

Парк-хотел БОРОВЕЦ

Град: Ямбол
Адрес: ул.Боровец 100
Телефон: +359 46 663357
Факс:
Общо легла: 24
  • единични стаи:
  • двойни стаи: 2
  • стаи с 3 и повече легла:
  • студия:
  • апартаменти: 5

Условия в комплекса

климатик
кабелна телевизия
бар / lounge /пиано
барбекю
лятна градина
 
Цена за стая
25лв. - 50лв.
OB - Нощувка

Допълнителна информация

Сгушен под върха на живописен хълм, разположен непосредствено до гр. Ямбол, сред многогодишна борова гора, парк-хотел "БОРОВЕЦ" предлага на своите гости рядко срещаното съчетание между панорамен изглед над града, въздух с прекрасен аромат и близост до административния център .
Тишина, спокойствие и песента на птиците допринасят за Вашата почивка и приятно прекарване в хотела. За гостите по работа са осигурени всички комуникации - достъп до Интернет и факс в бизнес център на хотела, както и бизнес зала за организиране на работни срещи. Хотел "БОРОВЕЦ" разполага с парно отопление. Всички апартаменти и стаи са климатизирани, разполагат с телефон, радиокасетофон, хладилник и кабелна телевизия, която предлага български и сателитни програми на различни езици, а също и веранда с прекрасен панорамен изглед към гората и града.
Денонощна рецепция се грижи за Вас и предлага по всяко време напитки, цигари и всичко необходимо за Вашето приятно прекарване тук. Рецепцията предлага и огнеупорна каса, където при желание бихте могли да приберете Вашите ценности на сигурно място в индивидуална касета. А сутринта Ви очаква вкусна закуска, включена в цената на нощувката.
Парк-хотел "БОРОВЕЦ" има категория 2 звезди.Предлага силно конкурентни, а в много случаи и по-ниски цени, при по-високо качество, което се дължи на отличен управленски опит, достатъчни инвестиции и не на последно място на природата.

Видян 2899 пъти


Новини от туризма
Собствениците на апартаменти и стаи за гости вече ще плащат патентен и туристически данък Собствениците на апартаменти и стаи за гости вече ще плащат патентен и туристически данък ...
Важен акцент е дигитализацията в туризма Важен акцент е дигитализацията в туризма ...
Последен ден търсят изгубените в Стара планина Последен ден търсят изгубените в Стара планина ...
Строят велоалея по Дунав, ще свързва Видин и Силистра Строят велоалея по Дунав, ще свързва Видин и Силистра ...
Държавата ще плати 15 млн. за реклама на туризма, но под условие Държавата ще плати 15 млн. за реклама на туризма, но под условие ...
Бургас отбелязва Световния ден на влажните зони Бургас отбелязва Световния ден на влажните зони ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.