Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Novotel Plovdiv
Новотел Пловдив
България,Пловдив
цени от 0лв. до 0лв.
Park hotel vPirinv
Парк хотел „Пирин”
България,Сандански
цени от 93лв. до 750лв.

Ръст на резервациите по интернет за сезон 2018

 

 

 

Важно е българското море да бъде за българските гости, хотелиерите разчитат на тях, обявиха от сдружението "Клуб на хотелиера" Сериозен ръст на индивидуалните резервации се наблюдава за този летен сезон. Това заяви Диана Колчева от сдружението "Клуб на хотелиера" пред Радио Бургас.

 

При груповите посещения се очакват повече туристи от Великобритания и Централна Европа. "Английски пазар, немски пазар, Полша, Унгария, Чехия, Словакия - при тях се запазват стойностите от миналата година.

 

При индивидуално пътуващите, които резервират през онлайн платформите, също има ръст. През последните години много хора избират индивидуалните пътувания. Въпреки всичко, не може да се отрече ролята на туроператорите", коментира Колчева.

 

Спадът на руските гости е близо 30 на сто. Целта на хотелиерите е повече българи да почиват на родното Черноморие. Няма промяна в ценовата политика. Важно е българското море да бъде за българските гости, хотелиерите разчитат на тях. По този начин ще се задвижи икономиката и заплатите в сектора ще се увеличат. В момента навсякъде има пречиствателни станции и морската вода е чиста", каза още Колчева.

 

flagman.bgНовини от туризма
Николина Ангелкова в Бургас: Повишаване на качеството на услугите в туризма ще ни направи атрактивна дестинция Николина Ангелкова в Бургас: Повишаване на качеството на услугите в туризма ще ни направи ...
Субсидират чартърните полети, за да се привлекат повече туристи на Черноморието ни Субсидират чартърните полети, за да се привлекат повече туристи на Черноморието ни ...
Открито бе най-голямото в света туристическо изложениe ITB–Берлин Открито бе най-голямото в света туристическо изложениe ITB–Берлин ...
Министерски съвет прекрати концесията на плажа в Сарафово Министерски съвет прекрати концесията на плажа в Сарафово ...
Несебър се превръща в дестинация N1 за сватбен туризъм Несебър се превръща в дестинация N1 за сватбен туризъм ...
Световната купа в Банско Световната купа в Банско ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.