Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Sheraton Sofia hotel Balkan
цени от 0лв. до 0лв.
Hotel Akvatonik
Хотел Акватоник
България,Велинград
цени от 90лв. до 250лв.

Курортът Албена с престижно отличие за най-иновативна СПА дестинация

 

 

 

С престижното отличие за най-иновативна СПА дестинация беше наградено ваканционно селище Албена по време на 24-ия конгрес на европейските СПА центрове, който се проведе от 8 до 10 май в Хърватия.

Лично главният секретар на Европейската СПА асоциация Чила Мезоси връчи приза на Маргита Тодорова – директор „Маркетинг и продажби“.

Тази година 3 хотела във ваканционно селище Албена получиха наградата на сайта за пътешествия HolidayCheck за 2019 година. Това са хотелите „Парадайс Блу”, „Фламинго Гранд” и „Боряна”. Наградата за Хотел Боряна е златна, тъй като е връчена за 5-та поредна година.

 

HolidayCheck е отличие, с което всяка година се открояват хотели в определен регион. Тази година се връчва за 14-и път на най-популярните хотели в света.

 

Повече от 950 000 отзива на гости са в основата на тазгодишната награда HolidayCheck `2019. Селекцията се базира единствено на публикуваните оценки.

 

През 2019 година общо 714 хотела в 37 страни и 144 региона получиха награда, 185 от които - златна.Новини от туризма
Туроператори пред фалит, ако не се отвори границата за Украйна и Русия Туроператори пред фалит, ако не се отвори границата за Украйна и Русия ...
Регата Регата "Черноморец 2020" събира в Бургас цвета на родното ветроходство в детските и олимпи ...
Мегапроект дава перспективи за развитие на Бургас и региона Мегапроект дава перспективи за развитие на Бургас и региона ...
Цели хотелски комплекси остават затворени, няма да приемат туристи Цели хотелски комплекси остават затворени, няма да приемат туристи ...
Слабото начало на летния сезон се дължи и на хладното време Слабото начало на летния сезон се дължи и на хладното време ...
Няма анулирани чартърни полети за морето след 15 юни Няма анулирани чартърни полети за морето след 15 юни ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.