Фондация „Виа Понтика“ е нов проект в българското екологично пространство
Топ оферти   |   Дестинации   |   Маршрути   |   Facebook   |   Игра
Sheraton Sofia hotel Balkan
цени от 0лв. до 0лв.
Hotel Akvatonik
Хотел Акватоник
България,Велинград
цени от 90лв. до 250лв.

Хайде на ски - в Пампорово откриха сезона при строги мерки

 

 

 

В Пампорово беше открит зимният сезон. Голяма част от ски зоната е отворена. Без тържества, но с празнично настроение по пистите вече са първите скиори.

 

С шест отворени писти и стриктни противоепидемични мерки курортът стартира сезона. За да е безопасно за туристите, има и новости като дигитализацията на основни услуги. Резервации и покупка на лифт карти и ски пакети вече могат да се правят чрез онлайн платформа.

 

"Човек, закупувайки си лифт карта, получава QR код, който се сканира на устройството за възпроизвеждане на лифт карта и той може да я получи абсолютно безконтактно", обясни изпълнителният директор на курорта Мариян Беляков.

 

Специални правила има и в ски гардеробите. До 27 декември лифт картите са на по-ниски цени. Дневната е 52 лева за възрастен и 31 лева за дете. Скиорите споделят, че се вълнуват, а организацията е добра. Курортът ще разчита предимно на български туристи.

dnes.bgНовини от туризма
Откриха ски сезона в Боровец Откриха ски сезона в Боровец ...
Хайде на ски - в Пампорово откриха сезона при строги мерки Хайде на ски - в Пампорово откриха сезона при строги мерки ...
Бургас бе отличен с туристическа награда „Дестинация на годината Бургас бе отличен с туристическа награда „Дестинация на годината" ...
При пълен локдаун в зимните курорти загубите ще са около 1 млрд. лв. При пълен локдаун в зимните курорти загубите ще са около 1 млрд. лв. ...
Никулден иде, празникът на Бургас! Никулден иде, празникът на Бургас! ...
Конна езда сред природата предлага Eкопарк Вая Конна езда сред природата предлага Eкопарк Вая ...
 
Търсене
Сайтът Ви предлага избор на хотел, вила, селска къща, или квартира измежду множеството обекти за настаняване в България.